Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Iskolai bálba hívták A Sziklát, zseniálisat válaszolt

Iskolai bálba hívták A Sziklát, zseniálisat válaszolt

Egy minnesotai gimnazista lány egy cukin érzelmes videóban fejtette ki, hogy mennyire szereti Dwayne “A Szikla” Johnsont, és hogy mennyire tökéletes színésznek tartja, meg embernek, illetve, hogy mennyire örülne, ha a kőmimikájú színész lenne a partnere az iskolai bálon, kvázi a szalagavatón.

Természetesen Johnsonhoz is eljutott a videó, és elég jót válaszolt.

Egyszercsak az iskolarádió hangszóróiból szólalt meg egy szünetben az eredeti videót posztoló Katie Kelzenberg iskolájában. Mondjuk közben a kis Katiet a fél iskola telefonnal veszi, szóval valamennyire biztos be volt harangozva a dolog.

Mindenesetre Johnson spontánul előadta, hogy köszöni a meghívást, de sajnos nem tud elmenni a bálra, pont forgatása van, de kitalált valamit. Kibérelt egy közeli moziteremben 230 széket, és meghívta Katiet, az összes barátját és rokonát, valamint az egész iskolát, hogy együtt nézzék meg az új filmjét, természetesen korlátlan étel- és innivalóval, ingyen.