Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ungár Péter a médiahatósághoz fordul Fluor Tomi letiltása miatt

Ungár Péter a médiahatósághoz fordul Fluor Tomi letiltása miatt

Még április 9-én Flour Tomi, a Wellhello együttes egyik frontembere beletrollkodott az M2 Petőfi TV élő adásába. A közmédia riportere éppen Másik János zeneszerző-énekest és Pásztor Sámuelt, az Anna and the Barbies gitárosát kérdezte, amikor váratlanul beugrott a kép széléré Fluor, felemelte a mutatóujját, és azt kiabálta, hogy

SOROS GYÖRGY!

Mint elsőként a Zoom.hu beszámolt róla, az eset nem maradt megtorlás nélkül, a trollkodás sajtóvisszhangja óta az MR2 Petőfi Rádió nem játssza a Wellhello együttes dalait.

Most a Hvg.hu azt írja, hogy az LMP-s Ungár Péter úgy döntött, az NMHH-hoz fordul emiatt, a párt szerint a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnak teljes körűen ki kell vizsgálnia az esetet, és amennyiben szükséges, a megfelelő eljárásokat lefolytatni a Petőfi Rádióval szemben.

 

A Petőfi Rádió azóta nem játszik Wellhellót, hogy Fluor élőben sorosozott a Petőfi TV-n

A Petőfi Rádió azóta nem játszik Wellhellót, hogy Fluor élőben sorosozott a Petőfi TV-n Egészen addig naponta többször is hallható volt az együttes a közmédia könnyűzenei adóján. Történt, hogy 2018. április 9-én Flour Tomi, a Wellhello együttes egyik frontembere beletrollkodott az M2 Petőfi TV élő adásába.