Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Még fideszesek is adakoztak az Együttnek, 130 millió már összejött

Még fideszesek is adakoztak az Együttnek, 130 millió már összejött

Juhász Péter, a Facebookon köszönte meg, hogy már összegyűlt 130 millió forint a 150-ből, amit be kell fizetniük az államkasszába. Mint írja: Azonban még nincs vége, a legnehezebb rész most jön, a maradék 20 millió összegyűjtése. Ez is óriási pénz öt ember számára, azonban azt látjuk, hogy akihez eljut az üzenet, az segít is.

Juhész azt is megpendítette, hogy a folytatás sem kizárt, mint írja: akár még arra is lehetőségünk lesz, hogy valamilyen formában folytassák a munkát.

A bejegyzés szerint még fideszesek is adtak pénzt:

Több olyan jelzést kaptunk, hogy bár egész életében a Fideszre szavazott valaki, de az felháborítónak tartja, hogy olyan emberek családja menjen tönkre, akik a hazájukért dolgoztak.

Mint ismert, az Együtt öt vezetőjének azért keletkezett fizetési kötelezettsége, mert a törvény szerint annak a pártnak, amelyik a választáson nem ér el 1 százalékos listás eredményt, vissza kell fizetnie a kampánytámogatást.