Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hódi Pamela megint egy volt Fradi-játékost választott, Jollyt letartóztatták – A nagy bulvárszemle

Hódi Pamela megint egy volt Fradi-játékost választott, Jollyt letartóztatták – A nagy bulvárszemle
  • Bécsben letartóztatták Jollyt. A mulatós zene egyik hazai királya új videóklipjét forgatta, ám ehhez nem kért engedélyt és füstbombát is használt, ami tiltott az osztrák fővárosban. Jollyt bevitték a rendőrségre, ahonnan 4 óra után jöhetett ki, most várja, mekkora bírságot kell majd befizetnie. Bors
  • Maksa Zoltán elmúlt 56 éves, de az édesanyjával él, igaz, a humorista lakásában. A „híradós” kétszer elvált már, nemrég pedig nehéz anyagi helyzetbe került, amiből a szülei húzták ki azzal, hogy eladták a házukat, ezért élnek most fiúkkal – és annak élettársával. Bors
  • Hódi Pamela azt állítja, exe, Berki Krisztián mellette is hajtotta a nőket, egyszer például lebukott, amikor tinderezett, ráadásul épp Pamela mellett. A volt Fradi-vezér elismerte, hogy fent van a társkereső oldalon, de azt állítja, csak egy cikkhez gyűjtött „anyagot”, írja a Blikk. Pamela egyébként boldog új szerelmével, aki nem más, mint a Mezőkövesd focistája, Tóth Bence, aki korábban szintén játszott a Ferencvárosban, Berkihez hasonlóan. Ezt már a Bors tudta meg.
  • D.Tóth András 14 év után búcsúzik az RTL Klubtól, írja a Best magazin. A műsorvezető évekkel ezelőtt saját vállalkozásba kezdett, ami már kinőtte magát, ráadásul kétéves kislányával is többet szeretne foglalkozni.