Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Az LMP frakciójában köthet ki Szabó Szabolcs

Az LMP frakciójában köthet ki Szabó Szabolcs

Átvette pénteken a megbízólevelét Szabó Szabolcs, aki Németh Szilárdot győzte le egyéniben a Csepel-Soroksár választókerületben.

Mivel az pártja, az Együtt nem jutott be a parlamentbe és a szervezet a jelenlegi formájában megszűnik, így adott a kérdés, beül függetlenként az országgyűlésbe, vagy csatlakozik egy frakcióhoz?

A politikus közleményében szerint az utolsó lehet a megoldás, mint írja:

“egy olyan frakciót kell találnom, amely befogad, és amely részeként erősen és határozottan tudom képviselni a jövőben is a választóim érdekeit, egyben pedig küzdeni tudok a NER ellen.”

Azt is kiköti, hogy olyan párt frakciójához csatlakozik csak, amelyik visszaléptette a jelöltjét a javára. “Olyan párt frakcióját tudom csak választani, amelyik tagjaként hozzájárulhatok annak az új pólusnak a kiépítéséhez, ami az Együtt célja volt hosszú ideje.” – írja.

Mivel új pólusról legutóbb Szél Bernadett beszélt és az LMP a jelöltjét visszaléptette, így nagy a valószínűsége, hogy Szabó a Lehet Más a Politikában folytatja. (Index)