Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szívesen lepisil bárkit a tengerbiológus örömlány, és ezt büszkén hangoztatta a BBC-nek is

Szívesen lepisil bárkit a tengerbiológus örömlány, és ezt büszkén hangoztatta a BBC-nek is

A fiatal brit nő azért lett prostituált, hogy könnyebben kifizethesse a diákhitelét.

A Louise névre hallgató hölgy a diplomája után döntött úgy, hogy nem akar egy benzinkúton dolgozni minimálbérért, inkább 3600 fontot (több mint 1,2 millió forintot) keres azzal havonta, hogy áruba bocsátja a testét.

A végzett tengerbiológus “makacsul” ragaszkodik ahhoz, hogy leszámoljon a szexmunkákkal szembeni előítéletekkel. Többi közt ezért is nyilatkozott a BBC népszerű riporterének, Victoria Derbyshire-nek, aki miután felolvasta a Louise hirdetésében felsorolt szolgáltatásokat, őszintén rácsodálkozott a “vizes sportok” kifejezésre.

Ez azt jelenti, hogy a kuncsaftjaimra pisilek. Azt nem vállalom, hogy ők ugyanezt tegyék velem, de én szívesen lepisilem az ügyfeleimet

– magyarázta a brit közszolgálati adónak a legnagyobb természetességgel a diplomás tengerbiológus, aki azt állítja, senki sem kényszeríti erre a munkára és sokszor nagyon is élvezi, amit csinál. Louise egy franciaágyas garzonlakásban dolgozik, amely – újabb pikáns adalék –

egy volt rendőr tulajdona.

A csak Karlként bemutatkozó ex-zsaru azt mondta, egykori kollégái figyelik a vállalkozását, de eddig egyszer sem gyanúsították meg illegális tevékenységgel. Állítja, egyáltalán nem használja ki a nőket, csak szolgáltatást nyújt és biztonságos környezetet teremt nekik.

Karl nyilván azért fogalmaz ilyen óvatosan, mert az Egyesült Királyságban ugyan legális a prostitúció, de egy sor hozzá kapcsolódó tevékenység tiltott. Ilyen például a bordélyok üzemeltetése vagy a lányfuttatás is.

(Mirror)