Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Naponta öt férfivel kellett szexelnie a lánynak, akit az anyja bocsátott áruba

Naponta öt férfivel kellett szexelnie a lánynak, akit az anyja bocsátott áruba

Egész Új-Zélandot megrázta a beteg bűnügy. Még csak hasonló sem fordult el a szigetország történetében.

Két év leforgása alatt legalább 1000 alkalommal kínálta fel egy anya tinédzser lányát szexre pénzért az új-zélandi Aucklandben – számolt be a The Daily Telegraph.

Ez azt jelenti, hogy az áldozatot napi több mint öt aktusra kényszerítették.

A gyermekét szexrabszolgaként tartó szülő 6 év és 11 hónap börtönbüntetést kapott. A nő 18 hónap alatt körülbelül 100 ezer új-zélandi dollárt (nagyjából 18 millió forintot) keresett a lányán.

Kasmeer Lata a bíróságon.

A tini 2016 novemberében szökött meg otthonról és tett feljelentést a rendőrségen. Az anyát, Kasmeer Latát rabszolgatartás miatt ítélték el, illetve azért, mert szexuális szolgáltatásra kényszerített egy kiskorú személyt és ebből bevétele is származott. Párját, Avneensh Sehgalt hasonló bűntettek miatt vádolja az ügyészség.

A szigetországot megrázta az eset, amelyet a lapok az ország egyik legbetegebb bűnügyének neveztek. Az ügyvédje szerint Lata már tisztában van vele, hogy ő lett Új-Zéland első számú női közellensége és ezt a bélyeget egész életében viselnie kell. Az ügyész azt mondta,

hasonló bűntény még nem fordult elő az ország történetében.

Rabszolgatartás miatt is mindössze három embert ítéltek eddig el Latával együtt a tiltó törvény 1961-es hatályba lépése óta.

A család illegális bevándorlóként élt Új-Zélandon – Fiji szigetéről érkeztek a másik szigetországba. Az anya korábban prostituált volt, más életet nem is nagyon ismert, ezért gondolta úgy, hogy a megélhetésüket lánya eladásából oldja meg. Több névtelen hirdetést is feladott az interneten; a lányát 14 éves korától kényszerítette prostitúcióra. Mikor az üzlet beindult, egy escort ügynökséggel is leszerződött. Egy óra együttlétért 200 dollárt (36 ezer forintot) kért, a gyermek koráról pedig hazudott.

Felolvasták az áldozat nyilatkozatát is a bíróságon. Azt írta, az elmúlt négy év teljesen tönkretette őt mentálisan, az ismerőseinek kénytelen hazudni az életéről. Úgy fogalmazott:

mindig arra vágyott, hogy normális körülmények között, szerető édesanyával éljen.