Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Berki Krisztián a Viszkis miatt szakított Hódi Pamelával

Berki Krisztián a Viszkis miatt szakított Hódi Pamelával

Ambrus Attila és Berki Krisztián: A Rosszfiúk Ázsiában című könyve ad választ utóbbi magánéleti problémáira.

A Blikk a Story magazint szemlézve írja le Berki vonatkozó gondolatait exkapcsolatáról:

„Mikor hazajöttem, már tudtam, hogy nekem biztos nem lesz esküvőm. Azt, hogy ezt hogyan fogom elmondani Pamelának vagy másoknak, még nem tudtam, de eldöntött tény volt.”

A Viszkis rabló, Ambrus Attila pedig a könyvben hozzáteszi:

„Nem ismerem személyesen Pamelát, nem beszéltem vele sohasem, de a beszélgetéseink alapján a lelkem mélyén éreztem, hogy nem Krisztiánhoz való. Számára mindenki jobb lenne, legyen akár Drakula vagy a patás ördög, mint ez a nő. Lehet nagyon vastagon benne vagyok, hogy Krisztián lelépett, mert néhány dolgot tanácsoltam neki. Amellett, hogy megkapott mindent Krisztiántól, igenis egy nőnek a háztartásban és a családban vannak feladatai, amiket illik betartani. Egy nő tudja hol a helye! Szerintem Pamelának amennyi jó, annyi rossz tulajdonsága is van. Ha én lennék Krisztián helyében, biztos nem éltem volna vele fél percnél tovább egy fedél alatt. Ez a hölgy sok mindenre való, anyának lehet kiváló, de társnak nem.”