Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

„Mocskos nigger, büdös picsa, a kurva anyád!” – üvöltötte egy magyar nő a buszon egy fekete kislánynak

„Mocskos nigger, büdös picsa, a kurva anyád!” – üvöltötte egy magyar nő a buszon egy fekete kislánynak

Csepregi János költő, író hétfőn este tartott hazafelé a 182-es busszal Budapesten, amikor egy középkorú magyar nő kezdett el üvöltözni egy 14-15 éves fekete kislánnyal a BKK-járaton.

„Mocskos niggerezett, büdöspicsázott, kurvaanyázott, de voltak sokkal gyomorforgatóbb kifejezések is”

– írta meg a szomorú történetet Csepregi saját szerzői Facebook-oldalán.

A történet itt azonban kapott még egy szomorú árnyalatot: ugyanis a beszámoló szerint

a buszon mindenki hallgatott.

Csepregi is csak akkor kapott észbe, amikor elmúlt az első döbbenete, végül egyedül próbálta meg leállítani a nőt: kérdőre vonta, mondván, hogy hallja-e saját magát, és hogy mégis, ezt az egészet hogy képzeli. A nő erre válaszul lehazaárulózta, és közölte vele, hogy jobban tenné, ha inkább megállítaná „az ilyenek niggereket” ahelyett, hogy most védelmezi őket.

A kislány közben leszállt a buszról, a kiabáló nő pedig fent maradt, Csepregivel együtt, akinek azért még elejtett egy fél mondatot, amiben arra buzdította, hogy szálljon le vele a buszról, odalent lejátszhatják. Csepregi maradt, a nő leszállt, és a történet itt véget ért, azt leszámítva, hogy a szomorúság tovább fokozódott, mert ugyanolyan csönd lett a buszon, mint addig.

(via Reflektor)

A borítókép illusztráció. Fotó: MTI/Máthé Zoltán