Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Mentőkre támadt egy beteg Miskolcon

Mentőkre támadt egy beteg Miskolcon

Eltörte az ápoló kezét a kocsiban, a rendőrök állították le.

Mentőre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte az MTI.

A tájékoztatás szerint az eset még 2017 júliusában történt.

A mentőknek egy sérült férfit kellett ellátniuk, aki végig agresszívan viselkedett velük, folyamatosan szidalmazta őket.

Végül sikerült beültetniük a mentőautóba és becsatolták a biztonsági övét is, majd elindultak a kórházba. A férfi menet közben többször megpróbálta kicsatolni a biztonsági övet, melyet a mentőápoló megakadályozott. Mivel egyre agresszívebb lett, megálltak az autóval és rendőri segítséget kértek. Ekkor a vádlott kicsatolta a biztonsági övet, és a mentőápolóra és a gépkocsivezetőre támadt. Többször megpróbálta megütni, megrúgni őket, a mentőápoló bal csuklója eltört. Végül a kiérkező rendőrök fékezték meg az agresszív beteget. (MTI)

A borítólép illusztráció: Fotó: Veres Viktor