Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Sajtóklubban nevetgéltek a megszűnt Magyar Nemzeten

A Sajtóklubban nevetgéltek a megszűnt Magyar Nemzeten

Az Echo TV-n a munkahelyüket elvesztő kollégáikat gúnyolták Bayer Zsolték. 

„Tessék megélni a piacból, arany, kicsi bogárkáim. Mindenki kussol, és eltakarodik a sarokba”

üzente a múlt kedden megszűnt Magyar Nemzet dolgozóinak Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet egykori újságírója.

Az Echo TV a műsorvezetője a Sajtóklubban poénkodott nagyokat a munkahelyüket elvesztő kollégákon, ebben Lovas István, Bencsik András és Huth Gergely voltak a segítségére. Érdekesség, hogy Bencsiken kívül mindenki dolgozott lapnál, Lovas 2004-től 2014-ig, Huth pedig 2000-től 2009-ig volt ott a újságíró. Tíz percig foglalkoznak 80 éves újság megszűnésével. Többek között mélyen egyetértenek Kósa Lajos múlt heti nyilatkozatával, amely szerint Simicska Lajos azért szüntette meg a lapot, mert félt a perektől, amik vártak rá. Azt is mondják, hogy az a lap nem érdemel sajnálatot, amelyik nem kért bocsánatot azért mert, kiderült, hazudtak a fideszes politikus és a csengeri örökös 1300 milliárd forintos ügyéről. (Ilyen nem derült ki- A szerk.)

A többiek gratulálnak Huthnak, a Pesti Srácok alapítójának, aki szerintük múlt héten sikeresen trollkodta szét a Magyar Nemzet egri rendezvényét. Ezt az eseményt egyébként jóval a választások és megszűnés előtt szervezték, de Bayer ezzel láthatóan nincs tisztában. Szerető Szabolcsot, a lap főszerkesztő-helyettesét is előveszik, akiről többek között azt is elmondják, hogy a liberális Magyar Hírlapból ment át annak idején a jobboldali Magyar Nemzethez. Ennek pikantériája, hogy Bayer és Bencsik is dolgozott a Népszabadságnál. Huth talán legerősebb mondata, hogy a Népszabadság megszűnésénél az újságírókat sajnálta, a lapot nem. Itt szerinte fordított a helyzet. A Figyelő “Soros-bérenceket” listázó cikkéről nem esett szó a műsorban.

A teljes adás itt tekinthető meg, aki csak a Magyar Nemzetről szóló részt szeretné látni és hallani, az a 21. percig tekerjen.

 

Sajtóklub (2018-04-16) – ECHO TV

Minden más: https://www.echotv.hu/musorok/sajtoklub Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Lovas István újságíró és Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője a hétfő esti Sajtóklubban szót ejtett a szombati ellenzéki tüntetésről, valamint az LMP-n belüli feszültségről. Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: http://www.facebook.com/echotelevizio/ ► a honlapunkon: http://www.echotv.hu ► és Instagramon: http://www.instagram.com/echotv_official

Borítókép: Youtube.com/Echo TV