Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kiderült, mi okozta a várpalotai hintabalesetet

Kiderült, mi okozta a várpalotai hintabalesetet

A rendőrség által megbízott szakértő megállapította, hogy a baleset okaként megjelölt eltörött alkatrész nem abból az anyagból volt, mint amit a gép tulajdonosa megrendelt. Egy egy tömbből kovácsolt, hegesztésmentes, C45-ös szénacél lett volna a megfelelő, ehelyett króm ötvözetből készült. Ez is rendkívül kopásálló, de nagyon rideg és törékeny – írja a Bors.

Többen megsérültek, mikor leszakadt egy körhinta Várpalotán

Műszaki meghibásodás miatt eltört egy körhinta, és többen kiestek belőle. A pétfürdői hivatásos tűzoltókat riasztották a baleset helyszínére, amelyet a hatóságok lezártak.

Egy 18 éves fiú, Máthé Krisztofer volt a tavalyi baleset legsúlyosabb sérültje. Nyolc métert repült, egy padka állította meg. Sokáig kómában volt, az orvosai már-már lemondtak róla. Ápolták Veszprémben és Győrben, jelenleg egy fővárosi rehabilitációs intézetben lábadozik. Beszélni még nem tud, de mindenre reagál – írja a bulvárlap.