Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Gáspár Győző még nem a NAV-val folytatott háborúját nyerte meg, de egy csatát igen

Gáspár Győző még nem a NAV-val folytatott háborúját nyerte meg, de egy csatát igen

Egy munkatárs szerint Gáspár több rádiós és televíziós műsorban is nyíltan bírálta a tevékenységét, az ügyészség ezt másként látta.

A Romantic zenekar frontembere, Gáspár Győző győzött az egyik NAV-os ügyében: a Salgótarjáni Rendőrkapitányág és az ügyészség levélben közölte vele, hogy bűncselekmény ­hiányában megszüntették az ellene folyó nyomozást – írja a Blikk.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik osztályvezetője januárban jelentette fel Gáspárt rágalmazásért, szerinte a showman több rádiós és televíziós műsorban is nyíltan bírálta a tevékenységét. Most viszont kiderült, a hatóság nem osztja az osztályvezető álláspontját, az ítélet szerint kijelentései nem voltak a becsület csorbítására alkalmasak.

A becsületsértési ügytől függetlenül adócsalás gyanúja miatt tovább folyik a nyomozás Gáspár Győző ellen. A NAV szerint a zenész 50 millió forintot vett fel egy román cég számlájáról, amivel nem számolt el.