Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ellenzéki politikusok is felszólalhatnak a következő tüntetésen

Ellenzéki politikusok is felszólalhatnak a következő tüntetésen

Az ötletgazda szerint biztosan meghaladta a 100 ezret a szombati kormányellenes tüntetők száma a fővárosban. A szervezők a következőre politikusokat is a színpadra várnak, és még több emberre számítanak.

Amint az ismert, a hétvégi kormányellenes megmozdulás szervezői újabb demonstrációt szerveznek szombatra. A 2.0 Mi vagyunk a többség – újabb tüntetés a demokráciáért! esemény Facebook oldala szerint ezt a megmozdulást 18 és 21 óra között tartják a Kossuth téren.

Fotó: Veres Viktor

„Két nap után úgy látjuk, a különböző beszámolók és a saját számításaink alapján is, hogy a résztvevők száma meghaladta a 100 ezret”

– mondta a Zoom.hu-nak a tüntetés ötletgazdája.

Lányi Örs hozzátette, most szombaton szerinte többen mennek majd el a Parlamenthez, mint múlt héten. Ugyanakkor apró nehézséget jelenthet, hogy a szombat munkanap lesz. Lányi elmondta, vidéken is egyre több megmozdulás szerveződik és rengetegen jelentkeznek, hogy segítsenek a munkában.

2.0 Mi vagyunk a többség – újabb tüntetés a demokráciáért!

2.0 Mi vagyunk a többség – újabb tüntetés a demokráciáért!

„Ahhoz, hogy változást érjünk el, az ellenzéki politikusokra is szükség van, így nem titok, hogy őket is várjuk a színpadra, mondják el véleményüket, szólaljanak fel” – hangsúlyozta a szervező. Hozzátette, folyamatosan egyeztetnek a pártokkal és több közéleti személyiséggel. Homonnay Gergely szervező a Zoom.hu-nak ezt azzal egészítette ki, hogy csak abban az esetben várják a színpadra a politikusokat, ha egységesen, valamennyi párt képviselője együtt megy fel a színpadra. Hozzátette, fontos, hogy az ellenzéki egységbe kovácsolódjon, nélkülük nem tudják elérni céljukat.

Arról is folyik még az egyeztetés, hogy megint vonulással érkezzenek a tüntetők a Kossuth Lajos térre, vagy rögtön a Parlament épülete előtt találkozzanak.