Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Fegyelmi indul a verekedő LMP-s politikus ellen

Fegyelmi indul a verekedő LMP-s politikus ellen

Fegyelmi eljárást indít Sallai R. Benedek országgyűlési képviselővel szemben az LMP, miután az megütötte a párt társelnökét, Hadházy Ákost. Hadházy annyit mondott az MTI-nek, az ő ügyének fegyelmi tárgyalása a történtek miatt “félbeszakadt”.

“Sallai Titkár Úr ma rendkívül méltatlanul és helytelenül viselkedett velem szemben. A Fidesz évek óta csepegteti, újabban dézsából önti a gyűlölet mérgét a közéletbe. Ha ezt sikerül semlegesíteni, legyőzhetőek. Ha nem, akkor végleg ők győztek” – írta Hadházy Facebookon.

Szél Bernadett, az LMP másik társelnöke felszólította Sallait, hogy azonnal mondjon le titkári pozíciójáról. Szerinte a leköszönő országgyűlési képviselő nemcsak a vezetőség, hanem a párt tagja sem maradhat a továbbiakban. Minden egyes nap, míg marad, súlyos károkat okoz a pártnak – tette hozzá Szél.

A társelnök korábban a 24.hu-nak adott interjújában mondta azt, hogy az egykori elnök Schiffer András és Sallai sokmilliós perekkel fenyegette meg azokat a képviselőket, akik vissza akartak lépni a választásokon az erősebb jelöltek javára.