Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Orbán kellemetlen helyzetbe hozta a választási bizottság elnökét, de nem mond le

Orbán kellemetlen helyzetbe hozta a választási bizottság elnökét, de nem mond le

Újabb videóval jelentkezett Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon. Tudják, szokás a filmekhez extra gyanánt hozzácsapni ilyen aranyos összeállítást arról, milyen jókat röhögött a stáb forgatás közben. Na, ez is az, csak politikusokkal.

A videóban látható, hogy Patyi András, a Nemzeti Választási Bizottság elnöke elnézést kért Orbán Viktortól, amiért a testület megbüntette őt az óvodai kampányolás miatt. Patyi ráadásul nem merte bevallani Orbánnak (legalábbis a videón), hogy maga is megszavazta a büntetést, mikor Orbán erre rákérdez Rogánnál, Patyi annyit vet közbe, “ééén?”.

A hvg.hu megkérdezte Patyit, mindezek után nem mond-e le, továbbra is függetlennek tartja-e magát. Patyi azt válaszolta, függetlenségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az Orbán Viktor kampánytevékenységéről szóló, annak jogsértő jellegét megállapító határozatot ő terjesztette elő, és a bírságot tartalmazó határozatot maga is megszavazta.

Orbán Viktor