Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nézegesse C. Ronaldo meztelen felsőtestét!

Nézegesse C. Ronaldo meztelen felsőtestét!

Adott témát elege már a szerdai Real Madrid-Juventus BL-negyeddöntő, hiszen az olasz bajnok 0-3-as első meccsről állt fel és vezetett az utolsó pillanatokig 3-0-ra Madrdidban. Aztán jött egy büntető, amit Cristiano Ronaldo bevert, és 3-1-gyel a madridiak mentek tovább.

Most arról emlékezzünk meg, hogy BL-elődöntőt érő tizenegyes után a portugál világklasszis elővette a névjegyévé váló ünneplést, és meztelen felsőtestét mutatta meg a madridi tízezreknek és a tévén becsatlakozó százmillióknak.

Ahogy az illett, a meccs angol bírója már mutatta is a sárga lapot Ronaldónak a túlzott gólörömért. Ettől függetlenül nem utoljára láthattuk tőle ezt a meglehetősen önmutogató ünneplést.

Itt egy 2016-os összeállítás, amelyből látszik, már 2009-ig tartó manchesteri időszaka alatt is hódolt ennek a kedvtelésének:

De mutatjuk a legemlékezetesebbeket. Ott volt például a 2014-es BL-döntő a városi rivális Atlético ellen, amikor 4-1-re nyert a Real Madrid és az utolsó Real-gólt éppen ő szerezte a hosszabbítás végén, 11-esből.

Ez a pózolása volt talán a leghíresebb, amiről aztán kiderült, hogy a róla szóló, ekkor készülő filmhez, az őt rögzítő kamerák kedvéért adta elő leginkább

A 2016-os BL-döntőn, szintén az Atlético ellen, szintén egy tizenegyes után (csakhogy itt a BL-győzelemről döntő büntetőpárbajban) mutatkozott mez nélkül:

A 2017-es, Barcelona elleni Spanyol Szuperkupa-döntőn egy álomgól után vette le a mezét.

A végére tartogassunk egy bónuszt, egy szállodai szobában pózoló világsztárral:

De a legcukibb nyilván az, amikor kisfia csinálja utána:

💪Jr say daddy I’m gonna be like you!!! What do you think?? 😂🤔

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,