Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lakatos Márk majdnem apa lett

Lakatos Márk majdnem apa lett

A másságát nyíltan vállaló stylist akkor gondolkodott el a gyermekvállaláson, amikor egyik barátnője megkérte, legyen leendő babája biológiai apja.

Ahogy a Blikk írja, Lakatos Márk egy éve vetett számot életével, ekkor ébredt rá arra, hogy nem is áll távol tőle az apaság gondolata. Ahogy a lapnak kifejtette:

„Sokáig elképzelhetetlennek tűnt számomra a gyermeknevelés gondolata. A gyerek nem való parkettás lakásba-kijelentéssel próbáltam elütni a kérdés élét, majd néhány éve már elgondolkodtam azon, milyen lenne, ha egyszer gyerekem lenne.”

Mint hozzátette:

„Hirtelen, szinte a semmiből felkeresett egy gyerekkori hölgy ismerősöm, hogy len­nék-e­ a gyermeke apja. Semmi kötelezettséggel nem jár, csak szeretne egy biológiai apát, és ehhez az én személyem szükséges. Mondanom sem kell, kis híján elájultam az ötlettől. Először is azt kellett átgondolnom, képes lennék-e egy lánnyal lefeküdni, hiszen soha nem voltam még nővel!”

Elmondta:

„Nyilván nem zárom ki ennek a lehetőségét az életemből, de semmi gyakorlatom nincs a témában, így ez volt a legelső akadály, ami felvetődött bennem. Másrészt néhány évvel ezelőtt még nagyon más életszakaszban voltam, nemhogy a gyerekvállalás, de még a párkapcsolat kérdése sem foglalkoztatott. Nem láttam értelmét annak, hogy belevágjak egy ilyen felelősségteljes élethelyzetbe, ezért nemet mondtam a lánynak.”