Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“Itt minden arról szól, hogy ki a legnagyobb geci” – kifakadt egy független polgármester

“Itt minden arról szól, hogy ki a legnagyobb geci” – kifakadt egy független polgármester

Az év eddigi legkeményebb mondatai Nagy Pétertől, Istenmezeje vezetőjétől érkeztek.

A Kékes Online az országgyűlési választások előtt arra kérte a gyöngyösi választókerület polgármestereit, hogy röviden összegezzék, mennyire elégedettek az elmúlt ciklus eredményeivel és országgyűlési képviseletével, illetve kifejthették azt is, melyik képviselőjelölttel képzelik el a településük jövőjét. Aki csak a gyors összegzésre kíváncsi, az görgessen ezen a linken a cikk végére, mi viszont mutatjuk az év eddigi legkeményebb mondatait Nagy Pétertől, Istenmezeje független polgármesterétől.

(A portál munkatársai – mint írják – meg szerették volna őrizni az interjú hangulatát, illetve a szalonképes, helyettesítésre alkalmas szavakat sem találták meg, ezért úgy döntöttek, hogy a telefonos nyilatkozatot szó szerint, a csúnya szavakat kipontozva közlik. Mi is így teszünk.)

Forrás: Facebook/Istenmezeje

“A politikusokat csak a pénz és a hatalom érdekli. Most az ikszért kinyalják a s****nket, de utána lesza***k minket, mert mi, emberek nem számítunk. Addig dolgoztatnak minket, míg megdöglünk. Mindent 46-szor ellopnak, mi mindenképpen veszítünk. Itt csak kiválasztott, polihisztorok és strómanok érvényesülhetnek. Mi beikszejük őket, ők meg kiikszelnek minket. Jelenleg nincs olyan párt, akire szívesen rábíznám az ország vezetését. Itt minden arról szól, hogy ki a legnagyobb g***, undorító, amit művelnek, olyan, mint egy rossz pornó. Szegény Magyarország! 600 éve szívunk.

Vasárnap mindenki szavazzon a józan esze szerint! Mi itt, Istenmezején, a halál f**** után egy méterrel nem számítunk, és ez a vidék legnagyobb részére igaz. Az a település, ahol nem kormányközeli a vezetés, az hátrányos helyzetbe kerül. Én független vagyok, emberi módon bánok mindenkivel, mindenkinek megadom a tiszteletet. Ma Magyarországon pillanatok alatt kereshet valaki százmilliárdokat, más meg verítékkel sem tud összerakni pár százezer forintot. A szavazást kötelezővé tenném, mindenki vállalja a döntéséért a felelősséget! Aki nem teszi, az jellemtelen. Én vállalom a tetteimért a felelősséget, egy kis településen nincs is más lehetőség. Ha megígérek valamit és nem tartom be, megkérdezik az utcán.”

(via 444)