Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Vona Gáborból a Jobbik tanácsadója lett

Vona Gáborból a Jobbik tanácsadója lett

Még nem döntött az új elnökről az ellenzéki párt választmánya. Volner János alelnök a Hír TV-nek arról beszélt, mindenképp újra kell számolni a szavazatokat.

Nem választott elnökjelöltet tegnap a Jobbik választmánya – mondta csütörtökön Volner János a Hír TV-n. A párt alelnöke hozzátette, több név is felmerült aki alkalmas a feladatra, de még el kell dönteniük, vállalják-e a megmérettetést. Megerősítette, hogy Vona Gábor a háttérből, tanácsadóként tevékenykedik, de nem zárta ki, hogy később még visszatér. Volner János szerint el kell érni a szavazatok újraszámlálását.

Volner János. MTI Fotó: Kovács Attila

A politikus elmondta, tömegekben van erős kétség a választás tisztaságával kapcsolatban.

Valóságos elemekre alapozva, hiszen ezek a jegyzőkönyvek, az adateltérések sorozatban bizonyítottak azzal kapcsolatban, hogy a választások eredménye az valóban olyan volt-e, amilyennek hivatalosan tűnik. Ezen változtatni kell, erre megnyugtató megoldást kell keríteni, ez pedig az, ha megtörténik az újraszámlálás, és ebben az ügyben tisztán látunk.