Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy férfit hidegen hagyott egy férfi testben élő nő közeledése, két év múlva hihetetlen fordulat történt

Egy férfit hidegen hagyott egy férfi testben élő nő közeledése, két év múlva hihetetlen fordulat történt

Mi egy kicsit nehezen bogoztuk ki, de önök szerintünk már most is értik. A lényeg, hogy a vége happy end.

Erin Anderson 22 éves gyönyörű nő, de születésekor még Aaronnak hívták. Állítása szerint hároméves korára állt össze benne a kép, miszerint ő lány létére sajnos fiú testbe született. Már akkor hordani kezdte a nagymama magassarkúit, anyja sminkkészletével is kente magát, és hogy imitálja a hosszú, lányos hajzuhatagot, játékból pólókat húzott a fejére.

Aztán egyszer csak elérkezett a pubertás kor, és Erin nagyon megdöbbent attól, ahogy és amilyen mértékben változni kezdett a teste. Egyelőre azonban nem volt mit tennie, hát fiú testben folytatta női életét. Az iskolában a fiúk és a lányok sem akartak lógni vele, ami a gyerekek szemszemszögből érthető, hiszen a gyerekek is csak annyit tudtak, Erina nem volt sem „igazi” férfi, sem „igazi” nő.

18 éves korában aztán Erin meglátott egy fiú testben élő fiút a közösségi médiában. Jarednek hívták, és Erin annak rendje és módja szerint be is jelölte ismerősnek, majd ráírt egy ismerkedő üzenetet, amire azonban nem azt a választ kapta, amit szeretett volna, ezért úgy döntött, Jarednél felhagy a próbálkozással.

Röviddel ezután kezdte el foglalkoztatni a nemváltó műtét és az ilyenkor szokásos hormonkezelés gondolata. Miután pedig úgy döntött, hogy belevág, végre elkezdhetett olyan életet élni, amire mindig is vágyott.

Boldogságát végül egy hatalmas meglepetés tetézte: két évvel azután, hogy ráírt Jaredre, a fiú egyszer csak a semmiből tűnt elő, és kedvelte Erin egyik fotóját az Instagramon, anélkül, hogy tudta volna, Erin korábban, még férfi testben élő nőként egyszer már próbálkozott nála. Mivel ekkor Erin már nyíltan, minden fórumon transzneműként élte az életét, gátlások nélkül tudott üzenetet küldeni Jarednek, aki alig 5 perc múlva már válaszolt is, másnap pedig együtt ünnepelték Erin születésnapját.

Egy héttel később aztán megtörtént az, amire Erin álmaiban sem mert gondolni: összejöttek Jareddel, és azóta már össze is költöztek. Erin azóta már régen elmesélte Jarednek, hogy egyszer már próbálkozott nála, amin mindig nagyon felszabadultan nevetnek.

A 28 éves férfi saját bevallása szerint azonnal beleszeretett a már női testben élő nőbe. És bár tudta, hogy rengeteg gyűlölködéssel kell majd szembenézniük, sosem jutott eszébe eltitkolni a kapcsolatukat, sőt.

Erin életébe Jareddel költözött be az első igazi és felszabadult szerelem, ugyanis egészen odáig minden partnerét félelem töltötte el, és ez természetesen Erin önbizalmának sem tett jót. Ahogy arra Jared is számított, nem tudták megúszni a gyűlölködő, fenyegetőző kommenteket és leveleket, de úgy érzik, túl rövid az élet ahhoz, hogy a gyűlölködő emberek véleményével foglalkozzanak.

(via VT)