Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Tacskó találta meg a csatornába dobott újszülöttet

Tacskó találta meg a csatornába dobott újszülöttet

A magára hagyott babára már szemet vetettek a hangyák, kész csoda, hogy sikerült megmenteni.

Charmaine Keevy-t valósággal sokkolta április 3-án, amikor tacskó kutyája Georgie ugatással jelezte a dél-afrikai Port Elizabeth-ben egy csatornanyílásnál, hogy talált valamit. Először macskanyávogásra gyanakodott, de közelebbről tisztán hallotta, hogy

egy újszülött sír a fedő alatt.

A 63 éves nő leintett egy arra közlekedő autót és a sofőrrel, Cornie Viljoennel együtt sikerült felfeszíteniük és eltávolítaniuk a beton takaróelemet, ekkor tárult eléjük a megrázó kép: egy csupasz kisbaba feküdt a földön, két méterrel alattuk.

A picit már hangyák környékezték.

A kislányhoz, akinek még a köldökzsinórja sem volt elvágva, mentőt hívtak, amely kórházba szállította. Az orvosok kihűléssel és légzési nehézségekkel kezelték, de sikerült megmenteni az életét. A babát Grace Aprilnek nevezték el a nővérek.

Keevy azt mondta, Georgie-val teljesen más útvonalon szoktak sétálni, és nem tudja, aznap miért vették a csatorna felé az irányt.

Úgy érzi, a kislány valami fontosra lesz hivatott az életében.

A rendőrség közben nyomozást indított a baba ügyében, egyben felszólították az anyát és az esetleges tanúkat, hogy jelentkezzenek.

(Metro)