Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tragédia: Gáspár Győző visszavonul

Tragédia: Gáspár Győző visszavonul

Úristen, hosszú évnyi mellőzöttség és vergődés után 44 évesen visszavonul Gáspár Győző, az ország Győzikéje, akit éveken keresztül csak roma rapperként lehetett lehivatkozni! A nagy bejelentést a Blikknek tette meg, és úgy gondolja, itt az ideje feleségét, a jelenleg az RTL-en kajazsűriző Bea asszonyt előtérbe tolni. “Nagyon büszke vagyok a feleségemre, persze, folyamatosan izgulok is érte. Az a helyzet, hogy kiöregedtem, ezt érzem is sajnos, így arra ösztönzöm Beát, hogy szerepeljen bátran minél többet. Ha nem is teljesen, de visszavonulok a kulisszák mögé, és onnét csodálom a sikereit” – tette meg a nagy bejelentést.

A hírből még az is kiderül, hogy nem voltak különösen jóban, de a NAV-vizsgálat összehozta őket 2017-ben, ennek a romantikus történetnek többek közt házkutatások, lefoglalt összegek és majdnem elárverezett értéktárgyak is a részét képezték.

Győzike azt nem árulta el, konkrétan mitől vonul vissza, hiszen tévés szereplése már jó ideje nincs.