Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ez lesz a kormány első lépése a választási győzelem után

Ez lesz a kormány első lépése a választási győzelem után

Nem számítottunk ilyen arányú győzelemre, örülünk az eredménynek – mondta a Fidesz-frakció szóvivője a parlamenti választás másnapján az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Az emberek megértették, hogy sorsdöntő választásról van szó, hogy nemcsak képviselőket, hanem jövőt is választunk – tette hozzá Halász János. Nagy a feladat, folytatni kell a munkát, a migráció ellen tovább kell küzdeni, de miközben harcolunk, az élet is megy tovább, csökkennek az adók, nőnek a bérek – mondta a kormánypárti politikus.

Halász János kérdésre megerősítette, hogy a kétharmados többség birtokában a Stop Soros törvénycsomagot az elsők között fogadhatják el. Az Országgyűlés várhatóan április végén ülhet össze leghamarabb, ez a kérdés pedig már májusban sorra kerülhet – fűzte hozzá. Ne legyen kétsége senkinek, ez szuverenitási kérdés, az ország biztonságáról van szó – mondta. (MTI)

Parlamenti vita a Stop Soros törvényről: propaganda, kreténség, elmebajos politika

Parlamenti vita a Stop Soros törvényről: propaganda, kreténség, elmebajos politika A Stop Soros-törvénycsomag vitáját tartották ma az Országgyűlésben. Mint ismert, a csomag három elemből áll: a civil szervezetek belügyminiszteri betilthatóságát megteremtő, a rájuk kivetendő különadóról rendelkező és az idegenrendészeti távoltartás intézményét bevezető részekből.