Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Itt te is körülnézhetsz a nőknek tartott meztelen jógaórán – fotók!

Itt te is körülnézhetsz a nőknek tartott meztelen jógaórán – fotók!
  • 2018. április 8., 13:30

Egy 29 éves jógaoktató azzal szeretne önbizalmat adni a különböző korú és testalkatú hölgyeknek, hogy pucéran tart nekik foglalkozásokat.

Az ausztrál Aleea Moodie a queenslandi Toowoomba városában toborozta rendhagyó jógacsoportját, a Yoga Bhavát.

Az oktató szerint nagyon sok nő küzd önbizalomhiánnyal a teste miatt és a ruhanélküliséggel ezt a stigmát akarja letörni.

Nem kell szexualitást látni ebben a meztelenségben, azért van rá szükség, hogy az ember megszeresse a testének tökéletlenségét és levetkőzze a szégyenérzetet is

– jelentette ki.

A hölgy gyertyafényben tartja társainak az órákat, ahol senki nem tekint jobbra vagy balra, és senki sem ítélkezik a másik felett.

A legkülönfélébb testalkatú, korú és nemzetiségű nők járnak hozzá a foglalkozásokra – mondta.

(Daily Mail)