Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Balog Zoltán: Nyugodt a lelkiismeretem

Nem merte megjósolni Balog Zoltán, hogy meglesz-e a Fidesz abszolút többsége a választáson, de úgy fogalmazott: ha az emberek az alapján döntenek, hogy a kormány képes-e megvédeni az ország határait, akkor győzni fognak.

„Nekem nyugodt a lelkiismeretem” – mondta.

Az emberi erőforrások minisztere elismerte, hogy nem mindig dolgoztak hiba nélkül, de a határok védése a legfontosabb, és abban jól teljesítettek.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

A kérdésre, mit szól ahhoz, hogy százaknak kellett várniuk a szavazókörök előtt még késő este is, azt válaszolta, hogy ez sajnálatos, biztosan érdemes lesz megvizsgálni, lehetett-e volna jobban csinálni, de

legalább szép volt az idő.

Balog Zoltán elismerte, hogy az oktatásról és az egészségügyről kevés szó esett a kampányban, de ezekről a témákról inkább érdemi vitát kell folytatni.

„Amikor ilyen témák bekerülnek a kampányba, akkor a kormány csak hülye lehet, az ellenzék pedig csak alkalmatlan. Ezek azonban olyan területek, amik átívelnek kormányzati ciklusokon, a megoldáson pedig közösen kell dolgozni, a jobbítás szándékával” – tette hozzá a miniszter.

 

Választás 2018: Most már biztos, megvan a kétharmad - Élő!