Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Csíki Sörrel veszi az utolsó pillanatokban is a szavazatokat Németh Szilárd

Csíki Sörrel veszi az utolsó pillanatokban is a szavazatokat Németh Szilárd

A kampány utolsó pillanataiban dobta le az atombombát Németh Szilárd Csepelen. Az ingyen sör a kutyapárttól lopott ötlet, de a hozzá járó matrica kifejezetten a volt rezsibiztos innovációja.

Szombaton egész nap a Magyar ízek kavalkádja című programot tartja a csepeli önkormányzat a Kis-Duna melletti Daru-dombon. Ennek részeként avatott zászlót a kerülethez közjogilag nem kötődő Németh Szilárd. (Németh az országgyűlési választásokon 2014-ben kikapott a most is ellene induló Szabó Szabolcstól, a polgármester pedig a szintén fideszes Borbély Lénárd lett.)

Németh Szilárd azonban úgy kezeli a kerületet azóta is, mintha a hűbérbirtoka lenne, és ez így volt most is: az önkormányzati eseményen úgy osztogatták a sört mintha nem lenne holnap. Hatos csomagokban vihette boldog-boldogtalan Csíki Sört, amelyen az alábbi matrica is látható volt:

Fotó: Zoom.hu

A képet boncolgatva nehéz eldönteni, hogy Szilárdot tényleg egy olyan kuktasapkás szellemként ábrázolják, amelyik nem egy szelencéből, hanem egy gömb alakú bombából kúszik ki?