Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Momentum Magyarországra hozta Orbán Viktor ősellenségét

A Momentum Magyarországra hozta Orbán Viktor ősellenségét

A Momentum meghívására Magyarországra érkezett Guy Verhofstadt.

A volt belga miniszterelnök, Guy Verhofstadt Benedek Mártonnal, a Momentum országgyűlési képviselőjelöltjével és Radnóti Andrással, a Momentum külpolitikai szakértőjével beszélgetett

Verhofstadt nyitóbeszédében arról beszélt, hogy a Momentum egy olyan fiatalok által létrehozott, új generációt képviselő mozgalom, amely képes lehet arra, hogy úgy képviselje a magyar embereket az EU-ban, hogy az valódi kötődést jelentsen, valódi jövőképet adjon a fiataloknak és valóban Európához, az EU magjához tartozzon Magyarország. Ezért reméli, hogy a választásokon minél többen és minél több fiatal vesz majd részt, szavaz a Momentumra, és dönt felelősen a jövőjéről. 28 éve sikerült kiszabadulni a kommunizmus karmai közül. Ne hagyják elveszni ezt a szabadságot. – zárta a beszédet Guy Verhofstadt.

Az eseményen beszédet mondott Fekete-Győr András is.

A Momentum Orbán Viktorral ellentétben, nem ellenségként, hanem partnerként tekint az EU-ra. Bízom benne, hogy holnap egy lépéssel közelebb, és nem távolabb kerülünk Európától. – mondta beszédében a Momentum elnöke.