Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Trükkös tolvajt fogtak az M1-esen

Trükkös tolvajt fogtak az M1-esen

A rendőrök öt napon belül azonosították és elfogták a 19 éves gyanúsítottat.

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – előzetes letartóztatása mellett- folytat büntetőeljárást K. Roland ellen.

Egy autós március 29-én 3 óra 45 perckor az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 93-as kilométerszelvény parkolójában parkolt le a gépjárművével. A férfi elaludt, később egy ismeretlen ébresztette fel őt. Kitalált ürüggyel a gépkocsija mögé hívta, majd amikor nem figyelt, a gyanúsított eltulajdonította a személygépkocsiban lévő készpénzét. A férfi, miután visszaült autójába, észrevette a lopást, de addigra az idegen már távozott.

A férfi azonnal értesítette a rendőrséget. A komáromi nyomozók még aznap azonosították, 5 nap múlva pedig elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves kunszentmiklósi férfit. K. Rolandot a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság április 5-én elrendelte az előzetes letartóztatását.

A rendőrség vizsgálja, hogy a tettes követett-e el más, hasonló jellegű bűncselekményt.

(police.hu)