Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Guy Verhofstadt páros lábbal szállt bele a kormány gyűlöletkampányába

Guy Verhofstadt páros lábbal szállt bele a kormány gyűlöletkampányába

A belga politikus szerint a magyarok jobbat érdemelnek,- írta a Facebookon. Verhofstadt be is száll a kampányba, szombaton Magyarországra jön a Momentum vendégeként.

Szégyenletes, hogy a magyar kormány a szélsőséges brit Ukip párt brexitellenes plakátját használja a választási kampányában – írta Guy Verhofstadt, at Európai Parlament liberális frakciójának vezetője.

 

A belga politikus szerint Orbánnék uniós pénzt akarnak – ám elutasítják az EU értékeit. A belga politikus – nem először – egyértelműen állást is foglalt az Orbán-kormánnyal szemben, mondván a “magyar emberek jobbat érdemelnek”.

A Momentum mai közleménye szerint a párt meghívásra szombaton Magyarországra jön a liberális politikus – és egyértelműen beszáll a párt kampányába.

 

Már szélsőjobbos kampányelemet használ az Orbán-kormány

Már szélsőjobbos kampányelemet használ az Orbán-kormány “Figyelemfelhívó kampánynak” álcázva szítja a gyűlöletet legújabb kampányplakátjával az Orbán-kormány: elkezdték elborítani a közterületeket a Fidesz fő kampányüzenetét, a migráns-témát alátámasztó hirdetések. A már eddig is végtelenül leegyszerűsített üzenetekkel operáló kampányban a kormány szintet lépett azzal, hogy a plakátot már egyáltalán nincs felirat, csak egy STOP-tábla és menekültek kígyózó sora látszik a képen.