Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nyitott ajtóval száguldott a távolsági busz Bér és Budapest között

Nyitott ajtóval száguldott a távolsági busz Bér és Budapest között

Egy közlekedésre nagyjából alkalmatlan távolsági busz közlekedett nemrég Bér és Budapest között, amiről számos fotót és videót készítettek az utasok. A jármű hátsó ajtaja ugyanis elromlott, és nem lehetett bezárni, ráadásul a tetőablakával is ez volt a helyzet. A busz sofőrje igyekezett új járművet kérni a busztársaságtól, de nem kapott, mert nem állt rendelkezésre több busz, ezért ahelyett, hogy a pályaudvaron hagyta volna a meghibásodott járművet úgy döntött, mégiscsak megcsinálja a fuvart.

Amikor kinyílt az autópályán a hátsó ajtó, akkor az utasok panaszkodtak, hogy nagyon fáznak. A sofőr jobb híján a saját zakóját kötözte az ajtóhoz, hogy megpróbálja valamennyire bezárni. Végül gond nélkül megúszták az utasok a nem mindennapi, ráadásul a KRESZ szabályainak erősen ellentmondó utazást.

(Blikk)