Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hadházy: Visszalépek, ha nincs megállapodás

Hadházy: Visszalépek, ha nincs megállapodás

Az LMP társelnöke a Facebookon jelentette be, hogy megállapodás hiányában visszalép választókerületében a szocialista jelölt javára.

“Írásban is megerősítem: amennyiben addig nem lesz országosan megállapodás az ellenzéki pártok között, péntek délután hajlandó vagyok egyoldalúan visszalépni Szekszárdon az egyéni jelöltségtől” – írta a Tolna megyei 1-es, azaz a szekszárdi kerületben induló politikus.

Mint írta, keddig hitt abban , hogy van esély értelmes technikai együttműködésre az egyik ellenzéki párttal. “Az Mszp azonban este egy egészen bizarr, irreális, inkorrekt és érthetetlen, improvizált “ajánlatot ” adott. Gyakorlatilag felrúgta az asztalt”- szögezte le Hadházy, aki szerint olyan, mintha a párt elnökségi határozatát a Fidesz írta volna.

MSZP-s riválisát, Harangozó Tamást az “egyik legaktívabb , és amúgy nem kompromittálódott MSZP-s politikus”-nak nevezte.