Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Dwayne Johnson depressziójáról: „Állandóan bőgtem”

Dwayne Johnson depressziójáról: „Állandóan bőgtem”

Meglepő őszinteséggel beszélt a leginkább bődületes izmairól és vígjátékairól elhíresült Dwayne “The Rock” Johnson súlyos depressziójáról, amiből hosszú időn keresztül képtelen volt kimászni, családi tragédiái hosszú időn keresztül keserítették meg életét. Amikor 15 éves volt, édesanyja a forgalomba gyalogolva próbálta meg megölni magát, és neki kellett visszarántania. Ez volt a kezdete Johnson küzdelmeinek, amit súlyosbított, hogy rettentő szegénységben nőtt fel.

“Szenvedtem a fájdalomtól, elhanyagolt voltam és depressziós. Eljött az a pont, amikor már nem akartam csinálni semmit, és nem is akartam kitenni a lábamat otthonról. Anyám és én is súlyos depresszióval küzdöttünk, de azóta mindketten meggyógyultunk, és próbálunk figyelni azoknak, akik még ilyen helyzetben vannak. Segítünk nekik, hogy tudják, nincsenek egyedül” – mondta egy interjúban Johnson.

(via ABC)