Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A terminátor és az alienek is megölték, most a nagymellű nőket segíti

A terminátor és az alienek is megölték, most a nagymellű nőket segíti

Amikor minden idők egyik legstabilabb minőségű karrierjéről beszélünk, általában a mellényúlni csak ritkán képes Brad Pitt, Jennifer Lawrence vagy ilyesmi figurák jutnak eszünkbe, hiszen van egy rakás díjuk, sokat szerepelnek és ismerjük őket. Az biztos, hogy nem Jenette Goldstein jut eszünkbe, hiszen valószínűleg soha nem hallottuk ezt a nevet. De ha azt mondjuk, hogy John Connor anyja, esetleg Vasquez? Vagy ha azt, hogy Terminator 2, A bolygó neve: halál, esetleg Halálos fegyver 2? Hát ezekre a filmekre minden tisztességes filmrajongónak összefolyik a nyál a szájában!

Márpedig csak egy ember mondhatja el magáról, hogy három olyan folytatásban is szerepelt, ami talán még az elsőnél is jobb: Jenette Goldstein. Nézzék csak!

Őt gyilkolta le a T-1000, majd ő gyilkolta le John Connor nevelőapját

Ő a kemény nő, aki a végsőkig kitartott az alienek ellen

És ő volt Riggsék kollégája is a Halálos fegyver 2-ben, viszont sokkal jobban néz ki, ahogy Cindy Crawfordot nyomasztotta gonosztevőként a Tiszta játszmában

Goldstein karrierje során befért még többek közt a Tiszta játszmába, a Félelem és reszketés Las Vegasbanba, de még a Titanicba is, úgyhogy talán kijelenthető, hogy olyan szép pedigrét tud maga mögött, amit a legnagyobbak sem, van itt Oscar-díjas és sima kultfilm is. Egyedül annyi a bökkenő, hogy mindegyikben kisebb-nagyobb mellékszerepeket kapott, és bár Vasquez kigyúrt női karaktere önmagában is közönségkedvenc lett azzal, hogy még Ripleynél is marconábban viselkedett, tovább nem tudott fejlődni karrierje.

Goldstein a 2000-es években már leginkább sorozatokban tűnt fel, utolsó filmje a 2014-es
Under the Hollywood Sign volt (Magyarországon nem mutatták be), és talán mostanra kijelenthető, hogy 58 évesen véget ért a színészkarrierje. Szerencsére ahol bezárnak egy kaput, ott nyílik egy másik, hiszen Goldstein azóta a saját éretéből merített problémák megoldásából épített karriert,

és extra méretű melltartókat kezdett forgalmazni.

„32G-s vagyok, de néha nagyobb, márkától függ. Az istennek se tudtam jó méretet találni. Nagy melleim és kis bordáim vannak, tudod, szép zsidó lányok” – mondta a karriermódosításon átesett egykori Vasquez, hozzá téve, hogy a régi “melltartós néniket” felváltották a bevásárlóközpontok boltjai, ahol viszont nem lehet olyan méreteket kapni, amik kívül esnek a Victoria’s Secret normáin. „Egy idő után úgy éreztem, valami baj van a testemmel, amikor az egyik melltartóból kiestem, a kisebb pedig kényelmetlen volt.”

Goldstein szinte magát határozza meg azóta Jenette Bras névre hallgató cégével. „Dühből alapítottam a céget. Mi vagyunk azok a nők, akik kihagyják a sportmelltartókat, és egyenesen az első ligába kerültek.”

2009-ben fogalmazódott meg benne az ötlet, hogy a melltartóügyben sokkal jobban álló Európából importáljon az USA-ba pár jobb darabot, de pénze például alig volt: 10 ezer dollárja, azaz úgy 2,5 millió forintja volt arra, hogy a lehető legolcsóbb módszerekkel áthozza Amerikába a termékeket, amiket a hollywoodi kapcsolatai segítségével olyan jól elszórt, hogy azóta már

csak 2016-ban 1,7 millió dollárt hozott össze a cég.

A Jenette Brasnak azóta három üzlete van az USA-ban, többek közt az olyan szlogeneknek is köszönhetően, mint

„Az ábécé D-vel kezdődik”.

Katherine Heigl
Fotó: Rich Fury/Getty Images

Goldstein mostanra már nincs rászorulva a stúdiók ajánlataira, hanem Hollywood melltartó-nagyasszonya lett azok körében, akik hasonló adottságokkal rendelkeznek. Katherine Heigl vállaltan nála szokott vásárolni, de Goldstein állítása szerint még nagyon sok híres ember fordul meg nála, akiket nem akar beleegyezés nélkül megemlíteni. „A legjobban futó darabunk 130 dollárba (kb. 30 ezer forint) kerül. Drága, de ha felveszed, azt mondod, megérte” – zárta sztoriját a nő, aki egyszerre szerzett örömet a nagymellű nőknek, és az akciófilm-rajongók millióinak.

kiemelt kép: Joey Foley/Getty Images

források: CBS, IMDB, Jenette Bras