Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Czeglédy szerint a TV2 statisztával akarja lejáratni

Czeglédy szerint a TV2 statisztával akarja lejáratni

„Szánalmas kampánykamu, hogy Czeglédy Csaba baloldali pártokat, ráadásul még a Jobbikot is finanszírozta, vagy bárkiknek pénzt vitt volna. Czeglédy szilárd meggyőződése, hogy a TV2 szokásához híven egy kampánystatiszta szájába adta a hazug mondatokat” – így reagált a hvg.hu-nak ügyvédje útján az előzetes letartóztatásban lévő szocialista politikus-ügyvéd.

Czeglédy ezért feljelenti Andy Vajna csatornájának hírigazgatóját, Kökény-Szalai Vivient. „Ez nem játék, vagy olcsó szórakoztatás, a TV2 vezetőinek és munkatársainak magatartása súlyos bűncselekmény gyanúját veti fel ismételten, ezért a Btk. 226/A. és 226/B. §-ai alapján hamis és valótlan tartalmú felvétel készítése és nyilvánosságra hozatala miatt büntetőfeljelentést tesz Kökény-Szalai Vivien és bűntársai ellen” – közölte Czeglédy ügyvédje.

A NAV még 2017 júliusában vette őrizetbe Czeglédyt az általa üzemeltetett diákmunka-közvetítő céggel kapcsolatban, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják.