Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Juhász Péter elmondta, kikkel tárgyalhatott állami pénzekről Orbán Ráhel

Juhász Péter elmondta, kikkel tárgyalhatott állami pénzekről Orbán Ráhel

Sajtótájékoztatót tartott Juhász Péter, amin elmondta, hogy Berényi Vince és Máté Kristóf, a Magyar Turisztikai Ügynökség két vezető beosztású munkatársa szerepel a héten nyilvánosságra hozott videófelvételein. Ők beszélgetnek Orbán Ráhellel arról, hogy valaki pénzt szeretne fektetni a magyar turizmusba, amit valamilyen ellentételezésért cserébe tenne meg.

Egy ideig az sem volt teljesen egyértelmű, hogy tényleg Orbán Ráhel szerepel a videón, de az Origo főszerkesztője saját cikkében buktatta le Orbán Viktor legnagyobb lányát, azt viszont nem tudni, honnan tudja az Együtt politikusa a két beszélgető férfi nevét is.

Juhász felszólította a miniszterelnököt, hogy tisztázza, hogy egyeztethet a lánya a Magyar Turisztikai Ügynökség képviselőivel állami pénzekről, az ügynökség vezérigazgatójától pedig arra várna választ, milyen felhatalmazást kapott arról a két férfi, hogy Orbán Ráhellel tárgyaljon.