Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Az MTI szerint nem tartoznak a népre Orbán Ráhel “üzleti” ügyei

Az MTI szerint nem tartoznak a népre Orbán Ráhel “üzleti” ügyei

Csütörtök este a Momentum közleményt adott be az MTI-be, amiben az Orbán Ráhelről megjelent hangfelvételre reagál. A közlemény kiadását megtagadta az MTI személyhez fűződő jogok megsértése miatt. A Momentum ezért kifogást nyújt be az NVB-hez. Nem gondoljuk, hogy a közleményben szereplő szavak a valósággal való szembesítésen túl kárt okoztak volna az említett személyekben.

“Momentum: Börtönbe a Tiborcz-házaspárral. Itt az ideje, hogy Orbán Ráhel a szállodai szobákat, Orbán Viktor a parlamenti szobáját, Tiborcz István a sötét utcákat, Mészáros Lőrinc pedig a gázszerelő műhelyt végre börtöncellára cserélje.

Orbán Ráhel egy felvételen arról beszél, hogy valaki nagyon szeretne pénzt keresni a magyar államból

Orbán Ráhel egy felvételen arról beszél, hogy valaki nagyon szeretne pénzt keresni a magyar államból Juhász Péter, az Együtt elnöke a Facebook oldalán jelentkezett be csütörtök reggel egy olyan videórészlettel, ahol Orbán Ráhel beszél egy kávézóban egy férfival.

Ma látott napvilágot egy hangfelvétel, amiről az Origo főszerkesztője elismerte, hogy valóban Orbán Ráhel beszélget rajta két barátjával. A hangfelvételből egyértelműen kiderül, hogy a Magyar Turizmus Zrt. munkatársa a magyar állam pénzét felhasználva szeretne üzletelni és pénzt keresni, amihez Orbán Ráhel segítségét kéri, és kijelenti: “az nem baj, ha van ellentételezése.”

“Elképesztő méreteket ölt az ország miniszterelnökének és családi, baráti körének pofátlansága. A magyar állampolgárokat kihasználva raknak zsebre milliárdos összegeket, károsítva ezzel az országot. Aki lop, aki csal, annak börtönben a helye.”- kommentálta a hírt Soproni Tamás, a Momentum kampányfőnöke.

A Momentum felszólítja Polt Pétert, hogy vizsgálják ki, a felvételen valóban Orbán Ráhel, Magyarország miniszterelnökének a lánya hallható-e. Ha igen, akkor a bíróság jogerős ítéletben állapítsa meg, hogy megáll-e büntetőjogi felelőssége a Btk XVIII. fejezetében tárgyalt korrupciós tényállások tekintetében. Amennyiben igen, úgy kapja meg megérdemelt börtönbüntetését!

A Momentum képviselői, amint megalakul az új Parlament, az összes botrányba keveredett közintézménybe be fognak menni, így a Magyar Turizmus Zrt-be is.”