Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ingyen krumplit oszt a fideszes jelölt a XV. kerületben

Ingyen krumplit oszt a fideszes jelölt a XV. kerületben

Krumpli, alma és ebéd is jár.

Olvasónk küldte az alábbi képet, amin László Tamás, a Fidesz-KDNP jelöltje látható, aki emeletes krumplihalmok mellett kér aláírásokat helyi lakosoktól a XV. kerületi Fő téren, Budapest 12. számú választókerületében a zöldségadományért cserébe.

Ez az a körzet egyébként, ahol az Együtt szerdán jelentette be, hogy visszaléptetik jelöltjüket a DK-s Hajdu László javára, egyúttal arra kértek minden demokratikus ellenzéki pártot és civil szervezetet, hogy hasonlóképp járjanak el, azaz támogassák Hajdut.

Az Együtt visszalép a DK-s Hajdu László javára

Az Együtt egyoldalúan visszalépteti jelöltjét Budapest 12. számú választókerületében a DK-s Hajdu László javára – közölte a párt szerdán. „Le lehet, és le is kell győzni a Fideszt 2018-ban. Ehhez minden egyes egyéni választókerületben a legesélyesebb demokratikus ellenzéki jelöltnek kell indulnia.”

Bónusz: