Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Andy Vajna több mint 350 millió forintot adott exe első filmjére

Andy Vajna több mint 350 millió forintot adott exe első filmjére

Dobó Kata 353,975 millió forint gyártási támogatást kap a Filmalaptól, hogy megrendezze első filmjét, a Ray Cooney és John Chapman (Miniszter félrelép) által jegyzett Kölcsönlakást, így szavazott a Filmszakmai Döntőbizottság.

A színdarabot több mint egy éve telt házzal játsszák a fővárosi Játékszínben, és most már, többek között Andy Vajna döntésének értelmében, a filmügyi biztos volt szerelme filmre is viheti a meglepő módon félreértésekre alapuló vígjátékot. A film főszereplői Balla Eszter és Haumann Máté lesznek.

A Filmalap közleménye kitér a stábtagokra is, Dobó Kata együtt dolgozik majd Gulyás Buda technikai rendezővel, Seregi László operatőrrel és Valcz Gábor látványtervezővel. A film forgatókönyvét Búss Gábor Olivér és Kapitány Iván közösen jegyzik, a producer pedig Sárosi Mónika lesz.