Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Már Bódi Sylvi is az arabokkal riogató propaganda áldozata lett

Már Bódi Sylvi is az arabokkal riogató propaganda áldozata lett

A lenti kép kezdett terjedni azokban a Facebook-csoportokban, ahol nyakló nélkül osztják meg a hivatalos kormányriogatásnál is súlyosabb rettegéseket arról, hogy milyen földi pokollá változik Magyarország, amennyiben nem a Fidesz nyer a választásokon.

A kép üzenete elég egyértelmű, ha felülünk a végtelenül primitív és mindenféle bizonyosságot nélkülöző állításnak. Ha nyer a Fidesz, akkor jön a kánaán lehet csorgatni a nyálat bikinis csajokra a Balatonnál, ha veszít, akkor pedig hidzsábos nők lepik el a magyar tenger partját. Ha el is vonatkoztatunk attól, hogy mennyire soviniszta ez a bántóan egyszerű üzenet, illetve, hogy ez a mindenféle jócsajokkal való mézesmadzagozás igazából mennyire kapcsolódik a terroristákhoz, miszerint az öngyilkos merénylőket többek között a túlvilágon rájuk váró hetven szűz ígéretével veszik rá a legenda szerint az önfeláldozásra, a kép sok szempontból akkor is problémás marad.

A felső képen ugyanis Bódi Sylvi látható középen, az egyenfürdőnadrágot viselő többi nő pedig az a lánycsapat, akit a többek között a szörfözésről és wakeboardozásról ismert híresség 2010-ben elvitt Balatonfüredre modelltáborba, ahol wakeboardozni tanította a növendékeit. Nem sok nyoma maradt mára az interneten a szexi pancsoláshoz kapcsolódó pr-eseményről készült beszámolóknak, de azért itt és itt is meg lehet találni a képet az eredeti közegében.

A másik kép elég sok helyen előfordul az interneten, nem tudni, pontosan mikor készült, de valószínűleg 2017-ben Iránban, és hidzsábot viselő nőket látni rajta a tengerparton.

Ezekkel az információkkal felvértezve kijelenthetjük, hogy a plakát arról is szólhat, hogy amennyiben nyer az ellenzék, úgy Magyarországnak nemcsak magyar, de valódi tengere is lehet 2030-ra, de valószínűleg nem ez volt az ismeretlen rettegő szándéka.