Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Pornószínésznő Trumpról: “letolta a nadrágját, én pedig megmarkoltam”

Pornószínésznő Trumpról: “letolta a nadrágját, én pedig megmarkoltam”

Újabb televíziós interjút adott az ismert amerikai pornószínésznő, Stephanie Clifford, aki azt állítja, hogy több mint tíz évvel ezelőtt viszonya volt Donald Trump amerikai elnökkel. Az MTI híradása szerint a nő a CBS csatornán azt állította, hogy 2006-ban egy kaliforniai szállodában találkozott Trumppal, aki meghívta a szobájába vacsorára,

“kicsit letolta a nadrágját, én pedig néhányszor megmarkoltam”.

A nő azt is elmesélte, hogy később, 2011-ben, egy ismeretlen férfi odament hozzá Las Vegasban, és felszólította, hogy “hagyja békén Trumpot, felejtse el a történetet”. Majd az ismeretlen ránézett a pornószínésznő kislányára és mielőtt elment, hozzátette: “milyen szép kislány, szomorú lenne, ha valami történne a mamájával!”.

A történetre nincs tanú, Trump pedig cáfolta, hogy igaz volna. Korábban nő azt állította, hogy a 2016-os elnökválasztási kampány idején Trump ügyvédje, Michael Cohen 130 ezer dollárt adott neki a hallgatásáért. Cohen megerősítette, hogy pénzt adott. Az elnök ügyvédei 20 millió dolláros kártérítést követelnek a nőtől, mondván: megszegte a szerződést, amelyben hallgatást fogadott a találkozóról. Daniels szerint viszont a szerződés semmis.

A múlt héten Karen McDougal volt Playboy-modell osztotta meg Trumppal folytatott viszonyának részleteit a CNN-en. Ő azt állította, hogy tíz hónapig tartó viszonya volt a jelenlegi elnökkel, amely 2006 nyarán kezdődött, három hónappal azt követően, hogy megszületett Donald és Melania Trump közös gyermeke.