Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Gáspár Evelinnek nem adnak munkát, mentőt hívtak Hódi Pamelához – A nagy bulvárszemle

Gáspár Evelinnek nem adnak munkát, mentőt hívtak Hódi Pamelához – A nagy bulvárszemle
  • Őrizetbe vették a V-Tech zenekar egykori énekesét, Kefírt. A Blikk szerint a zenészt Thaiföldön állították elő, amiért elektromos cigaretta volt nála, holott az országban tiltott az e-cigi használata.
  • Gáspár Evelin jelenleg nemzetközi kapcsolatok szakon tanult, és a mesterképzést végzi, ehhez elengedhetetlen lenne a szakmai gyakorlat, ami nagyon nehezen jön össze. A lány szerint azért, mert megbélyegzik őt apja, Győzike miatt, aki ellen vizsgálatot folytat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adócsalás miatt. Blikk
  • Ábrahám Edit bevadult. A Barátok közt Berényi Claudiája úgy döntött, megtanul tangózni, a 61 éves színésznőnek régóta dédelgetett álma volt, hogy elsajátítsa a táncot, ennek most jött el az ideje. Bors
  • Mentőt hívtak Hódi Pamelához. Berki Krisztián exe a TWN-nek elmondta, a ritka és gyógyíthatatlan betegségben, a cluster-fejfájásban szenved, ezért gyakran fáj a feje, illetve a szeme. Legutóbb annyira megviselték a tünetek, hogy mentőt kellett hívni hozzá.