Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kiss Ramóna azt mondja, hackertámadás érte

Kiss Ramóna azt mondja, hackertámadás érte

Kiss Ramóna újraindította az Instagram-oldalát, miután valószínűleg hackertámadás érte, aminek az lett a vége, hogy nem tudott belépni az eredeti fiókjába, valamint az ottani képeit is törölték.

Tegnap délután posztolni szerettem volna az Instagram profilomon, de többszöri próbálkozás ellenére is kidobott a rendszer. Mivel biztos voltam a jelszavamban, így tudtam, hogy nagy a baj. Egyik percről a másikra tudatosult bennem, hogy feltörték a profilomat és mindent töröltek. Tudom, hogy ez "csak" egy internetes felület, de közszereplőként ez egy fontos, hosszú évek munkájával felépített közösségi platform, ahol a több mint 160 ezer követőmmel tudtam kommunikálni.. Nyilván egyik percről a másikra nem lehet visszaállítani a oldalt, de bízom abban, hogy továbbra is Velem lesztek és végigkíséritek az életem fontosabb történéseit. Ezzel a poszttal arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy kiemelten fontos kell, hogy legyen a Ti adataitok védelme is, és hogy egy pillanat alatt tűnhet el minden ha nem megfelelő módon biztosítjátok az oldalatok, profilotok biztonságát! #helloujinstam😏#gyertek #kovessetek #follow #koszonomhogyvelelemvoltatokvagytokeslesztek❤️ #nemsokarajonanyuszi🐰 #remeljukatavaszisvelejon🌷 #puszipacsi✋🏼

A post shared by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on

Az RTL Klub művorvezetője több mint 150 ezer követővel rendelkezett, ezt a tábort nem egyik pillanatról a másikra tudja újraépíteni, az új profilján mindössze néhány tucat követője van egyelőre.

„Tegnap délután posztolni szerettem volna az Instagram profilomon, de többszöri próbálkozás ellenére is kidobott a rendszer. Mivel biztos voltam a jelszavamban, így tudtam, hogy nagy a baj. Egyik percről a másikra tudatosult bennem, hogy feltörték a profilomat és mindent töröltek. Tudom, hogy ez “csak” egy internetes felület, de közszereplőként ez egy fontos, hosszú évek munkájával felépített közösségi platform, ahol a több mint 160 ezer követőmmel tudtam kommunikálni.. Nyilván egyik percről a másikra nem lehet visszaállítani a oldalt, de bízom abban, hogy továbbra is Velem lesztek és végigkíséritek az életem fontosabb történéseit. Ezzel a poszttal arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy kiemelten fontos kell, hogy legyen a Ti adataitok védelme is, és hogy egy pillanat alatt tűnhet el minden ha nem megfelelő módon biztosítjátok az oldalatok, profilotok biztonságát!” – írta a műsorvezető.

(24.hu)