Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Bemutatjuk az első számú szexjátékszert: viszik a nők, mint a cukrot

Bemutatjuk az első számú szexjátékszert: viszik a nők, mint a cukrot
  • 2018. március 23., 13:13

Elképesztően népszerű, egészségesebbé tesz és még élvezetet is nyújt a használata.

A szexuális segédeszközöket még mindig sokszor tabuként kezeljük, pedig az intim élvezet mellett a nők egészségre is jó hatással vannak.

A szürke ötven árnyalatának köszönhetően jelent meg egy új játékszer sok ember életében. Az úgynevezett

Kegel-labda,

egycsapásra eladási rekordokat döntött a regények megjelenése után. A könyvben Christian Grey adta oda a labdát Anastasiának, hogy játsszon vele.

Nikki Goldstein szexuálterapeuta el is magyarázta, miért ennyire népszerű ez a termék:

Egyrészt a nők erősíthetik vele a medencefenék izmait, mert meg kell tartaniuk a súlyt a testükben

– kezdte szakértő. A gyakorlat segít az inkontinencia legyőzésében és az anyukák is erősíthetik vele a szülés után ellazuló hüvelyizmaikat.

A valódi bónusz viszont az, hogy erőteljesebb lesz tőle az orgazmus

– tette hozzá, ugyanis minél többet erősíti egy nő az izmait Kegel-gyakorlatokkal, annál több vér áramlik a területre, ami intenzívebb élvezetet okoz aktus közben.

Goldstein szerint az emberek többet beszélnek a játékszer jótékony fizikai hatásairól, mint a szexuális szerepéről, ami szerinte hiba. Legalább olyan fontos szerinte, hogy a jó szex közelebb hoz a partnerhez, szorosabbá fűzi a párkapcsolatot és ezáltal a mentális egészséget is karban tartja.

(Daily Mail)