Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Újabb magyarázat született VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatban

Újabb magyarázat született VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatban

VV Fanni feltételezett gyilkosának tanúvallomásából osztott meg részleteket a férfi volt ügyvédje a Borsnak. Dr. Brodmann Péter, aki egyébként a vádlott, B. László nagybátyja is, azt mondta, unokaöccsének csak annyi szerepe volt a volt Való Világ játékos eltűnésében, hogy odament Fanniék lakására, ahova a titokzatos barátnő, Erika engedte be. Az ügyvéd szerint Fanni lakótársa volt az, aki kérte, ne hívjanak mentőt az eszméletlen lányhoz. B. László továbbra is azt állítja, ő csak átadta az ájult Fannit.

„László végtelenül jóindulatú, naív srác, aki nem gondolta át a dolgokat. Fanni barátnője, aki ajtót nyitott, adta Lászlónak a kötelet. László pedig még aznap, a bérelt kocsiból átrakta azt a saját autójába. Ő csak segíteni akart. Szerintem legalább négyen, három férfi és egy nő is szereplő ebben az ügyben. És az is sokat mondó, hogy a mai napig nem találták meg a holttestet, pedig percről percre minden állomását le tudták követni az eseményeknek. Ez nem véletlen. Egész egyszerűen szerintem nincs holttest, mert a lányt külföldre vitték.”

– nyilatkozta a lapnak a férfi egykori védője.