Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Már a szurkolókat is kiakasztotta a diósgyőri stadion körüli lapítás

Már a szurkolókat is kiakasztotta a diósgyőri stadion körüli lapítás

Lassan stadionnagyhatalommá válik Magyarország, de még így is ki tudják akasztani azt a kevés aktív magyar foci iránt érdeklődőt is: bár eredetileg március elejére ígérték a diósgyőri stadiont, és papíron szépen is haladt az építkezés, a létesítményt mégsem lehet átadni, ráadásul az ügyben teljes hírzárlat van, ezért még csak nem is ígértek időpontot.

A Diósgyőri Szurkolók Érdekvédelmi Egyesülete most nyílt levélben fordult a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központjához azért, hogy valamit azért mondjanak már róla, mikor mehetnek Miskolcon meccsre. “Tegyék meg azért, mert a diósgyőri stadion építése alatt az országban egyedülálló módon folyamatos, nyílt kommunikáció zajlott a tervezők, az építők és a szurkolók között, beleértve a tervezést és a stadion építésének különböző fázisaiban szervezett stadionlátogatásokat is. Ebbe az egységbe ver most éket a hallgatás” – áll a levélben.

A pletykák egy ideje arról szóltak, hogy a stadiont politikai okokból a választások előtt biztosan nem adják át, ami mostanra szinte borítékolható is, viszont a klub és az építőcég hallgatása is egyre furább.

A DVTK ebben a szezonban Debrecenben játssza hazai meccseit, de talán átkerülhetnek ezek Mezőkövesdre.

Mivel több külföldön élő szurkoló is jelezte, hogy szeretne információkat kapni a szabadságainak elintézése érdekében, a boon.hu megpróbálta kinyomozni a dolgot, de választ ők sem kaptak, csak az építkezésen dolgozók mondták azt, hogy leghamarabb májusban lehet kész.