Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy M3-as melletti benzinkúton jött össze az LMP-Jobbik találkozó

Egy M3-as melletti benzinkúton jött össze az LMP-Jobbik találkozó

Hétfő este, néhány órával azelőtt, hogy lejárt volna a határidő, amit az LMP szabott ki saját magának az ellenzéki egyeztetésről szóló tárgyalásokhoz, az M3-as autópálya mentén egy benzinkútnál, a borsókúti pihenőhelyen összejött az LMP-Jobbik találkozó – írja a 444. Előbbi pártot Szél Bernadett és Hadházy Ákos, utóbbit Vona Gábor és Szabó Gábor pártigazgató képviselte.

A politikusok nem árultak el részleteket a lapnak, azonban Szél Bernadett annyit elmondott:

„Sokkal jobb volt a hangulat, mint a vasárnapi ellenzéki találkozón.”

Csak az LMP ült le a Karácsonyékkal tárgyalni, a Jobbik távol maradt

Csak az LMP ült le a Karácsonyékkal tárgyalni, a Jobbik távol maradt Vasárnap leült tárgyalni az MSZP és a DK az LMP-vel a Demokratikus Koalíció székházában, a Jobbik nem fogadta el a meghívást. A megbeszélés után a pártok külön tartottak sajtótájékoztatókat.

Mint ismert, alapvető nézetkülönbségek vannak az LMP és a Jobbik között, a Jobbik ugyanis kizárja az együttműködést az MSZP-vel és a DK-val, se a választások előtt, se azután nem akarnak együttműködni velük. Az LMP pedig vasárnap részt vett a DK irodájában tartott megbeszélésen, ahol még az MSZP volt jelen, de ne jutottak semmire.

Vona: továbbra sem kívánnak összefogni a DK-val és az MSZP-vel

Vona: továbbra sem kívánnak összefogni a DK-val és az MSZP-vel A Jobbik szakpolitikai kormányzásra készül – közölte Vona Gábor, a párt miniszterelnök-jelöltje 18 vállalásból álló sajtótájékoztató-sorozata utolsó állomásán vasárnap Budapesten, ahol 11 plusz 1 tárcát nevesített az általa tervezett kormányzati struktúrában.