Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Felcsúton köthet ki Bernd Storck

Felcsúton köthet ki Bernd Storck

Semmi, de semmi nem zárná le annyira tökéletesen a 2016-os Európa-bajnokság emlékét, mint hogy a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, Bernd Storck a Puskás Akadémia edzőjévé válna, márpedig a Ripost szerint erre bőven megvan az esély. Storck eredetileg díjat jött átvenni Budapestre, de a Semleges Térfélnek elmondta, hogy már megvan az új csapata, és annyit elárul, hogy itt marad.

Bár az infók forrása nem egyértelmű, ki is lehet sakkozni, hogy leginkább a Vasas és a Puskás Akadémia lehet képben: előbbi a tavalyi bajnokság bronzérmese, idén viszont nagyon rosszul megy nekik a Storckkal amúgy jó viszonyt ápoló Michael Oenning edzővel, a Felcsút pedig Pintér Attila vezetésével úgy küzd a kiesés ellen, hogy amúgy újoncként az egész mezőny harmadik legdrágább keretét vásárolták össze.

Az biztos, hogy a Felcsútnál nem lennének pénzügyi akadályai a német szakember leigazolásának.