Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Váratlan fordulat VV Fanni ügyében

Váratlan fordulat VV Fanni ügyében

Újabb részletek derültek VV Fanni meggyilkolásának estéjéről. A Blikk a gyanúsított B. László volt ügyvédjére hivatkozva azt írja, a férfi csupán mentőt akart hívni az ájult Fannihoz, és mindössze 800 méterre vitte a lány testét a lakástól.

„November 20-án László úgy jutott be Fanni albérletébe, hogy ott volt a lány egyik barátnője, aki beengedte a lakásba. Sőt, ő maga hívta oda. Amint belépett, és meglátta a feltehetően valamilyen tudatmódosító szertől eszméletlen állapotban lévő Fannit, azt mondta, hogy mentőt hív. A nő megkérte, hogy ezt ne tegye, inkább vigye el magával a lányt egy helyre, ahol már várják. (…) A megjelölt célpont körülbelül 800 méterre volt Fanni lakásától, ennyi időt volt a lány a kocsijában. László odaadta az alélt Fannit, majd elhajtott.”

– mondta dr. Brodmann Péter ügyvéd a Blikknek.

A bulvárlap szerint valószínű, hogy B. László Fanni barátnőjére akarja terelni a gyanút, őt elsőként hallgaták meg a rendőrök.