A migránsok elől „hazamenekülő” nő 2016-ban a Budai Várban lakott

A migránsok elől „hazamenekülő” nő 2016-ban a Budai Várban lakott

A 24.hu információi szerint évek óta Magyarországon él az M1 szombati Híradójában meginterjúvolt svéd-magyar nő, aki azt állította, hogy a svédországi migránshelyzet miatt betelt nála a pohár, így hazaköltözik.

A közmédia migránsok elől menekülő magyarját többször is elítélték Svédországban

A közmédia migránsok elől menekülő magyarját többször is elítélték Svédországban Hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban azt a nőt, „C”-t, aki a magyar közmédiában azt állította: azért jött vissza Svédországból, mert ott nagyon rossz a közbiztonság – írja az Index.

A nő – a lap forrásai szerint – 2016 nyarán bérelt ki egy lakást a Budai Várban hosszú távra, azonban rövid időn belül elmérgesedett a viszonya a tulajdonossal. Natalie Contessa az Anjou Házban, a Vár egyik legdrágább épületében lakott, ahol korábban Matolcsy György is igénybe vett egy baráti kölcsönlakást válása idején.

A lakástulajdonos azt mondta a 24.hu-nak, hogy a nő az édesanyját és két kutyáját is beköltöztette a lakásba, holott erről nem tett említést a szerződés megkötésekor. Amikor ezt szóvá tették, a nő hatalmas botrányt csapott a környéken, hogy kinyomozza, ki árulta be kutyáit a főbérlőnek.

A tulajdonos azt állítja, amikor fel akarták mondani a szerződését, a nő telefonon és e-mailen is zaklatni kezdte a családot. Contessa szinte folyamatosan becsmérlő hangot ütött meg a levelekben, és azt állította, hogy grófi társaságának legjobb barátja maga Orbán Viktor.

A nő végül 100 ezres számlahátralékkal távozott.

Mint arról korábban a Zoom.hu is beszámolt, Contessát hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban. Az Index szerezte meg azoknak a bűncselekményeknek a hivatalos, hatósági dokumentációit is, amelyek részletesen leírják, miért ítélték el a nőt.